CATERING STOCKHOLM

PIELEN CATERING & EVENT | 08-758 76 44

Catering Vasastan

Catering Vasastan

Pielen Catering är en väletablerad cateringfirma i Vasastan med uppskattade tjänster för både privata arrangemang och företagsevent. Vi fixar maten till alla fester, stora som små samt hjälper dig med allt det praktiska som hyra av lokal, bestick och porslin, dekoration och underhållning vid behov. Flexibla skräddarsyr vi givetvis alltid våra tjänster för att kunna möta var kunds krav liksom eventets unika karaktär och syfte. Våra kunder uppskattar oss för vårt höga kvalitetstänk både när det kommer till mat och den personliga service vi oavbrutet levererar.

Vill du ha mat av hög kvalitet och praktisk hjälp som gör ditt evenemang minnesvärt? Vänd dig till oss så toppar vi dina förväntningar.

Mat i världsklass för dig med högt ställda krav

Pielen föddes genom en passion för mat och en dröm om att dagligen få tillaga rätter och menyer som höjer ribban. All mat som lämnar vårt kök är omsorgsfullt tillagad med stor finess och marknadens finaste råvaror. För oss är det självklart att allt ska vara gott, hålla hög kvalitet, vara fint presenterat och tillgodose var kunds personliga önskemål eller behov.
I vår meny hittar du variationsrika buffeer, innovativa varmrätter, vegetariskt och veganskt, tilltugg för mingel, desserter och middagsupplägg för större högtider och minnesstunder. Välj det som faller dig bäst i smaken eller använd menyn som en bas så gör vi eventuella ändringar om så behövs. Vi ser aldrig några omöjligheter och gör alltid vårt yttersta för att möta alla önskemål.

För dig som söker mer än mat

Att planera och organisera ett större event kan vara oerhört utmanande, men med erfarenhet från alla olika sorters evenemang löser vi uppgiften. För dig som vill vara säker på att alla bitar är på plats när det är dags och att allt blir perfekt kan vi erbjuda paketlösningar där både planering och genomförande ingår. Vi tillagar mat efter önskemål men kan också hjälpa dig boka rätt lokal, partytält, bord och stolar, bestick, porslin samt ordna med dekoration. Här finns också serveringspersonal för service under hela tillställningen liksom vi kan hjälpa dig ordna med rätt sorts underhållning eller aktivitet.

Eftersom inget event är ett annat likt skräddarsys allt unikt utifrån önskemål och du väljer själv vad du vill hantera och vad vi i vår tur ska stå för. Kom med din förfrågan och låt oss ta fram ett upplägg som uppnår kraven.

Pielen - Kvalitet och personlig service

När du beställer från oss kan du förvänta dig personlig service, mat som faller alla i smaken och tillräcklig hjälp för att fullända evenemanget. Med lång erfarenhet i såväl restaurang- som hotellbranschen vet vi vad som krävs för både mindre privata tillställningar och större företagsevent i Vasastan. Oavsett kund eller uppdrag fokuserar vi på att kunna presentera mat av högsta nivå och all hjälp som behövs för att ro evenemanget som planeras i hamn. Allt som kommer från oss ska vara tillagat med kärlek, anpassat efter var och ens behov liksom presenterat på smakfullt och vackert sätt. Inget annat är ett alternativ.

Vi är rätt cateringföretag för dig med högre krav.

Vinprovning med kunnig sommelier

Vår vinprovning är väldigt uppskattad som en trevlig och samtidigt lärorik aktivitet på exempelvis möhippor, svensexor och företagsevent av olika slag. Tema och svårighetsgrad anpassas givetvis efter era tillfälle och förkunskaper samt kan äga rum både i privata hem, i företagets lokaler eller en hyrd lokal någonstans i Vasastan. Under vinprovningen guidar vår kunniga sommelier er genom ett noga valt sortiment och ni får lära er känna igen och analysera de olika sorterna.

Vi har sammanlagt fyra olika paket att välja mellan; Vinprovning med vita eller röda viner, champagneprovning, druvprovning eller tema mat och dryck. Oavsett vad du väljer kommer ni få en trevlig stund tillsammans där ni får lära er mer om vinets värld.

Boka catering för ditt evenemang i Vasastan

Planerar du för en bröllopsmiddag, ett företagsevent eller någon annan form av tillställning som kräver det lilla extra? Catering har aldrig tidigare varit så efterfrågat som idag och vi på Pielen levererar dagligen mat och eventpaket som möter alla kunders önskemål. Om du nöjer dig med matleverans eller vill ha ytterligare hjälp är helt upp till dig. Vi utgår alltid från att allt är möjligt och skräddarsyr hjälpen för att möta just dina behov.

Maila, ring eller fyll i dina kontaktuppgifter i vårt bokningsformulär så återkommer vi snarast möjligt. Bokning med kortare varsel görs dock med fördel per telefon så att vi kan diskutera upplägg och eventuella ändringar direkt.