CATERING STOCKHOLM

PIELEN CATERING & EVENT | 08-758 76 44

Lokaler

Rätt lokal är ett måste för ett lyckat evenemang. Vi har ett nära samarbete med lokalerna M/S Borgila och Kristinehovs Malmgård. Här kan du boka in ditt evenemang och får fullständig service. Båda lokalerna är centralt belägna och därmed lätta att nå antingen med bil eller lokaltrafik. Lokalerna är fullutrustade med porslin, bord och stolar, dekorationer samt ljud- och ljusutrustning som kan behövas för respektive tillfälle. Läs mer om lokalerna nedan och kontakta oss för detaljerad information om möjligheterna. Varje år bjuder vi även in till julbord i dessa lokaler.

M/S Borgila

Fira fest eller bjud in till ett evenemang i en unik miljö. M/S Borgila är precis som det låter ett motorskepp och ligger förankrat vid Söder Mälarstrand med utsikt mot Stadshuset. Njut av solen på däck eller bjud upp till dans inne i skeppets hjärta. M/S Borgila är en mångsidig lokal som passar lika bra för en bröllopsfest eller ett födelsedagsfirande som för en konferens. Här finns det plats för upp till 100 gäster till bords (totalt 150 gäster i lokalen), två barer, ett dansgolv med högt i tak och fullständig ljud- och ljusutrustning. Givetvis finns det WiFi om ni önskar arrangera ett företagsevenemang med tillhörande catering.

Kristinehovs Malmgård

Känn historiens vingslag på Kristinehovs Malmgård. Ett stenkast från Hornstull kan du bege dig bakåt i tiden och besöka 1700-talet. På denna historiska herrgård hittar du ett flertal salonger, festsalar och mindre rum som passar för fester, middagar, bröllop och även för konferenser. Upp till 120 personer får plats.

Njut av god mat i en underbart vacker miljö med möjlighet att få allt serverat på tidsenligt porslin som passar perfekt ihop med lokalerna. Vid önskemål kan vi organisera serveringspersonal klädd i historisk dräkt samt passande underhållning.

Vi hjälper er att hitta rätt lokal för festen eller evenemanget!