CATERING STOCKHOLM

PIELEN CATERING & EVENT | 08-758 76 44

Om oss

Pielen Catering & Event AB drivs av Christian och Fritz Pielen. Vår målsättning är att erbjuda catering till kunder i Stockholm som sätter värde på riktigt bra matlagning och fina råvaror. Hos oss kan du få hjälp med allt från matleverans till fullständig organisation av evenemang. Utöver att vi lagar och levererar mat och dryck kan vi erbjuda passande lokaler, tälthyra, underhållning och mycket mer. Vi är cateringfirman för dig med högt ställda krav.

Christian Pielen är företagets cateringchef och sommelier. Med erfarenhet från Grand Hotel, KB, Sheraton Qatar, Paul & Norbert samt Leijontornet har Christian erfarenhet av catering på högsta nivå både nationellt och internationellt.

Fritz Pielen är företagets köksmästare och därmed ansvarig för matlagningen hos oss. Till Fritz tidigare erfarenheter räknas bland annat att han har varit verksam som köksmästare på Sheraton Stockholm, har lagat mat med Tore Wretman samt varit Werner Vögelis högra hand under många år.

Se gärna våra referenser för att läsa vad några av våra tidigare kunder tycker om oss.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram för att se vilka evenemang vi har jobbat med på sistone.

Våra villkor

Menyer

Vi är öppna för egna idéer och förslag vad avser våra menyer.

Allergiker

Vi ordnar självklart med alternativ mat för allergiker.

Dukning och utrustning

För porslin, glas, bestick, linnedukar, linneservetter, blommor och dekorationer, begär offert.

Diskning ingår i hyrpriset.

Vid förkommen/förstörd utrustning debiteras inköpspris.

Lokaler och festarrangemang

Vi tillhandahåller även lokaler, artister, teknik, tält, rekvisita och idéer för ditt festarrangemang. Allt enligt ert önskemål.

Personal

Personal debiteras med 325 kr per timme och person, dock minst fyra timmar.

Leveranser

Vi levererar alla dagar i veckan mot en leveransavgift på 425 kr inom Stor-Stockholm. Returer hämtas till en kostnad om 200 kr.

Ändring och avbokning

Vid ändringar av antalet gäster gjorda senare än fyra arbetsdagar innan leverans, debiteras fullt pris för uteblivna gäster.

Vid avbokning av hela arrangemanget senare än sju arbetsdagar innan utsatt datum för arrangemanget debiteras 50% av totaltkostnaden.

Betalningsvillkor

Moms tillkommer på samtliga priser.

Betalning kontant vid leverans alt. 10 dagar netto faktura.

Catering för dig som ställer höga krav på både maten och arrangemanget!