CATERING STOCKHOLM

PIELEN CATERING & EVENT | 08-758 76 44

Referenser

Kristinehovs Malmgård

”Från första kontakten, inför vårt bröllop, med Christian Pielen så kändes det toppen. Det hela var så bra uppstyrt och professionellt. Allting var bara strålande och hjälpte oss att vara lugna på den stora dagen. Vi oroade oss inte för någonting vilket kändes väldigt skönt. Våra gäster har i efterhand kommenterat att maten var fantastiskt god och att personalen var så trevlig. Till nästa stora fest är det självklart Pielen vi kommer vända oss till. Tack för ett kanonjobb, vi hade den bästa dagen i våra liv!”
Désirée och Cristian

Max Matthiessen

”Med engagemang, gediget kunnande och yttersta professionalism tar sig Pielen Catering an våra events. Inget lämnas åt slumpen och allt är alltid minutiöst planerat. Vi känner oss alltid bekväma och lugna och lever med vetskapen att såväl våra kunder som vi själva alltid blir mycket nöjda.”
Richard Karlgren, Teamledare Placering

Arne & Kerstin

”Ett hjärtligt tack för att ni med ert professionella kunnande och stora värme gjorde vårt firande av Arne till ett av alla mycket uppskattat kalas.”

Eric Gencer

”Jag upptäckte Pielen Catering på nätet. De levererade mycket god mat och gav mig många värdefulla tips inför min fest. Så tveka inte att kontakta dem inför nästa event.”
Eric Gencer

M/S Borgila

”Stort tack för att ni var med och gjorde vår bröllopsdag fantastisk! Maten var god och ni var så snygga och proffsiga och det kändes inte alls som ”vanlig” catering utan så mycket mer glamouröst. Vi kände oss väl omhändertagna och allt var perfekt! Tack!”
Johanna & Mikael

Ardex

”Att använda Pielen Catering är att vara trygg i att maten är perfekt, att alla tillbehör är med, att leveransen är i tid och att eventuella specialkost är rätt. När det behövs går de alltid den där viktiga extra milen. Vårt samarbete med Pielen Catering ger oss möjlighet att koncentrera oss på det som är viktigt. Att bjuda på en lunch/middag som ger goda, informella möten där viktiga kontakter knyts.”
Maria Hansson, Koordinator

Bli ännu en av våra nöjda cateringkunder! Boka mat till din fest idag.