CATERING STOCKHOLM

PIELEN CATERING & EVENT | 08-758 76 44

Menyer

Viktigt när man beställer catering är givetvis att hitta rätt mat för rätt tillfälle. Hos Pielen kan du välja mellan ett flertal färdiga menyer samt komponera dina egna utifrån vårt breda utbud av rätter. Om du har något särskilt önskemål eller en specifik idé är du varmt välkommen att kontakta oss så gör vi vårt yttersta för att hitta en passande lösning.

Menykategorier

Nedan hittar du länkar till våra olika menykategorier där vi beskriver de rätter som vi har i vårt standardutbud samt priser för respektive alternativ.

Bufféer

Mingeltilltugg

Förrätter

Varmrättter

Desserter

Minnesstund

Julbord

Julbordsleverans

 

Tänk på detta när du väljer meny

När du väljer cateringmeny är det viktigt att maten stämmer väl överens med det evenemang som du organiserar. En formell middag ackompanjeras med fördel med en fast trerättersmiddag som serveras vid bordet medan en mer informell tillställning där gästerna kommer och går bättre passar ihop med en buffé. Vilken mat som passar beror dels på vilken årstid det är, vilken inriktning evenemanget ska ha och om det finns något specifikt tema. Råkar du veta att huvudparten av gästerna äter vegetariskt kanske det är enklast att helt välja en vegetarisk meny. Till en födelsedag där gästerna dyker in när de har tid kanske en smörgåstårta eller plockmat känns helt rätt.

Oavsett om du har en klar vision kring vad du söker eller om du behöver hjälp med ett passande förslag så finns vi här för dig och tar fram en meny som förhoppningsvis kommer att falla alla dina gäster i smaken. Varmt välkommen att kontakta oss så sätter vi samman ett paket med både mat och dryck som passar perfekt ihop.

Vi tar fram rätt meny för ditt evenemang så att alla gäster blir nöjda!