CATERING STOCKHOLM

PIELEN CATERING & EVENT | 08-758 76 44

Pielens Julbord på Kristinehovs Malmgård

Pielen Catering erbjuder varje år julbord på 1700-talsherrgården Kristinehovs Malmgård men efter noggrant övervägande av rådande omständigheter har vi tyvärr kommit fram till att det rätta är att ställa in årets julbord på herrgården. 
Vi blickar nu framåt och hoppas få se er som gäster vid nästa års julbord som börjar den 24 november 2021.

Julbord på Kristinehovs Malmgård

På Kirstinehovs Malmgård skickas du direkt tillbaka till Carl Michael Bellmans 1700-tal och ett julbord som bjuder på svensk mathistoria. Trots att lokalen ligger fem minuter bort från Hornstulls tunnelbana är läget lantligt och illusionen av att befinna sig på 1700-talet blir total i denna herrgård med serveringspersonal klädd i historiska kläder och maten presenteras i sex olika anrättningar på tidsenliga fat och skålar. Det bjuds på underhållning i form av trubadur som bland annat bjuder på guldkorn ur Bellmans sångskatt.

Ett välfyllt sillbord med många alternativ, älgkorv samt mycket grönsaker och förstås andra julbordsklassiker. Den som utesluter fläsk eller annat kött hittar många rätter med fisk. Den som äter helt vegetariskt anmäler med fördel detta i förväg så lagar vårt kök en anpassad varmrätt. På vårt julbord finns något för alla och samtliga gäster ska självklart gå mätta och nöjda från julbordet! Dessertbordet dignar med allt från konfekt och tryfflar till frukt av olika slag.

I priset ingår välkomstdrink och underhållning. Det är möjligt att välja till färdiga dryckespaket. Vårt julbord serveras från den 25 november fram till den 24 december.

Bjud in familjen eller arbetskamrater till ett av våra trevliga julbord!