CATERING STOCKHOLM

PIELEN CATERING & EVENT | 08-758 76 44

Catering Södermalm

Planerar du för en större fest, ett företagsevent eller en middagsbjudning för dina närmsta vänner? Beställ maten från oss på Pielen så garanterar vi dig mat i toppklass och all hjälp du behöver för en minnesvärd tillställning. Vår breda meny är formad att möta såväl privatpersoners som företags behov oavsett eventens storlek och karaktär. Med förståelse för alla kunders varierande behov skräddarsyr vi givetvis också alltid beställningen efter önskemål och behov.

Att planera för ett större event är både påfrestande och tidskrävande, men med vår hjälp blir uppgiften betydligt mycket lättare. Du väljer själv om det räcker med matleverans eller om du även vill ha hjälp med organisation och genomförande.

Välkommen till en cateringfirma som värdesätter kvalitet och personlig service!

Catering för dig på Södermalm som kräver det lilla extra

Med vår mat vill vi väcka och stärka matglädjen samt bidra till rätt atmosfär för din fest eller bjudning. All mat tillagas från grunden efter dina önskemål och säsongens absolut finaste råvaror. Alltid med fokus på att servera mat hållandes högre nivå, såväl god som iögonfallande. I vår meny finns något för alla smaker och tillställningar, stora som små, exklusiva som mer familjära. Mingelmat, innovativa varmrätter, desserter, variationsrika bufféer och passande alternativ för alla större högtider så som jul och nyår. Beställ dina favoriter eller se menyn som en inspiration och välj ut det bästa så skräddarsyr vi din beställning därefter. Vi tar alltid hänsyn till specifika önskemål och behov av eventuella ändringar. Vegetariskt, veganskt, allergianpassat eller mat efter specifika kosthållningar? Vi löser det.

Låt oss ta hand om hela festen

Precis som namnet skildrar så är vi ett lämpligt val av catering för dig som vill ha ytterligare hjälp utöver matleverans. Vår serveringspersonal kan stå behjälpliga eventet genom, vi kan fixa lokal, hyra partytält, lösa med bestick och porslin samt dekoration och stämningshöjande underhållning. Efter lång tid i branschen har vi sett det mesta och varit en del av alla sorters arrangemang. Våra paketlösningar formas helt efter ditt behov där du själv bestämmer om vi ska rå om specifika delar eller ansvara för rubbet från planerna till genomförande.

Vi fokuserar på helhetsupplevelsen där mat och dryck av världsklass tillsammans med en personlig service gör skillnaden.

Vinprovning med kunnig sommelier

Boka vår vinprovning för en innehållsrik och bildande stund där ni får lära er analysera och känna igen olika vinsorter. En uppgift som kan kännas svår men vår kunniga sommelier gör det begripligt och givetvis anpassas både svårighetsgrad och tema för att passa er alla. Ni väljer själva om provningen ska vara av röda eller vita viner, champagne, druvsorter eller med inrikting mat och dryck samt var vi ska hålla till. Vi erbjuder hembesök, kan dyka upp på ditt företag eller så ordnar vi en lämplig lokal någonstans på Södermalm.

Vår vinprovning har redan gjort succé på bland annat företagsevent, svensexor och möhippor. Testa du också och upptäck det fantastiska som döljer sig i drycken.

Pielen Catering & Event - För minnesvärda tillställningar

Tanken med Pielen var att skapa en catringverksamhet för alla på Södermalm som uppskattar kvalitet och professionell hjälp med organisationen till ett event. Vi vill servera våra kunder något utöver det vanliga för alla sinnen och höja ribban för tillställningens helhet. Med ett brett utbud av rätter, presenterade på ett trevligt sätt och erfarenhet från alla typer av fester levererar vi det allra bästa till såväl privatpersoner som företag på Södermalm.

Efter alla år i branschen känner vi fortfarande samma glädje i vårt arbete. Det enda som förändrats är vårt vidgade perspektiv och all den erfarenhet vi investerat från alla kunder som gett oss sitt förtroende. Vår höga kundnöjdhet är ett resultat av vårt noggranna kvalitetstänk, vår kreativa matlagning, alla skräddarsydda festupplägg och den personliga service vi oavbrutet levererar.

Boka catering på Södermalm

Hur ser dina visioner för den perfekta tillställningen ut? Ring, maila eller fyll i vårt kontaktformulär så hör vi av oss för att sätta igång planeringen där vi tillgodoser alla dina önskemål. Glöm inte bort att framföra eventuella krav eller behov så att vi får möjlighet att anpassa vårt upplägg därefter. För bokningar med kort varsel görs det med fördel över telefon så att vi hinner gå igenom allt i tid innan det är dags för eventet.

Målet med vår catering är att leverera god mat av högre kvalitet och ytterligare tjänster som ger dig och dina gäster en minnesvärd stund tillsammans. Medan du njuter av festen hanterar vi på Pielen resten.