CATERING STOCKHOLM

PIELEN CATERING & EVENT | 08-758 76 44

Catering Östermalm

Catering Östermalm

Att planera ett större event själv är definitivt en utmaning. För att lyckas krävs det att man har koll på allt som ska göras och hur det också blir gjort på ett smidigt och effektivt sätt med hänsyn till evenemangets främsta syfte.

Vill du vara säker på att allt är ordnat och perfekt den dagen arrangemanget ska äga rum så är vi rätt Catering för jobbet. I våra menyer finner du ett brett utbud av inspirerande rätter för alla tillfällen och ytterligare tjänster som sätter guldkant på evenemanget. Med lång erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen vet vi vad som krävs för såväl företags som privata event och lyhörda anpassar vi oss alltid efter personliga behov och önskemål.

Om du värdesätter kvalitet och service är vi det rätta alternativet på Östermalm. Ring eller maila in din förfrågan så ordnar vi festen.

För dig som uppskattar god mat med det lilla extra

När du beställer mat från oss kan du förvänta dig mat av högre klass, tillagad med största omsorg och endast de finaste råvarorna. I våra menyer hittar du allt från smakfulla bufféer och varmrätter till mingeltilltugg samt desserter och upplägg passande våra större högtider. Allt tillagas efter var kunds personliga önskemål och med hänsyn till det event som ska hållas. Låt vår meny stå för inspirationen så kan vi diskutera alla detaljer efteråt och göra eventuella ändringar efter behov.

Oavsett vad just du söker kommer vi leverera dig mat som håller hög kvalitet, är smakfullt presenterad och garanterat uppskattas av alla dina gäster.

Låt oss fixa festen

Anlitar du oss kommer du få mat av världsklass, men också ytterligare hjälp med organisationen. Med lång erfarenhet i branschen är vi väl medvetna om vad som krävs för alla typer av evenemang och delar mer än gärna med oss av vår kunskap från planering till genomförande. Vi kan ordna med en passande lokal, erbjuda partytält, lösa med serveringspersonal, bord, porslin och bestick liksom hjälpa dig med dekoration samt underhållning och mycket mer därtill. Med någon av våra paketlösningar får du full assistans till organisationens helhet och allt skräddarsys givetvis utifrån dina behov.

Ett koncept - Otaliga fördelar

Aldrig tidigare har catering varit så efterfrågat som det är idag då fler än någonsin, privatpersoner som företag har insett fördelarna med våra tjänster.

När du bokar catering hos oss är du garanterad:


Vinprovning

Behöver du ett inslag som aktiverar och tillfredsställer dina gäster? Vår vinprovning är ett uppskattat inslag för dig som vill ha en trevlig och passande aktivitet till exempelvis din möhippa, svensexa eller ett företagsevent. Vår sommelier arrangerar en lärorik och underhållande stund utifrån önskemål, antingen i ditt hem, på företaget eller ordnar med en passande lokal någonstans på Östermalm. Givetvis anpassas tema och svårighetsgrad efter gruppen och tidigare kunskaper.

Pielen - Catering för dig som värdesätter kvalitet

Pielen Catering & Event är ett väletablerat företag som erbjuder såväl matleverans som fullständig hjälp till planeringen och genomförandet av ett event. Vår uppgift är att leverera catering till privatpersoner och företag på Östermalm som uppskattar riktigt bra matlagning och service med det lilla extra. Allt vi tillagar ska vara av hög kvalitet och du som kund ska alltid känna att dina önskemål kommer i första hand. Vi brinner för vårt jobb där vi dagligen får arbeta kreativt med fina råvaror och möter alla uppdrag med samma engagemang och kärlek. Det är vår passion som gjort oss starka på marknaden och våra kunder uppskattar vårt höga kvalitetstänk och vår professionella liksom personliga service.

Boka catering på Östermalm

Söker du catering extra allt? Vi erbjuder allt från matleverans till fulländade paket där vi ordnar med allt för festen. Välj ut dina favoriter i vår meny och fundera på hur vi kommer kunna hjälpa dig på absolut bästa sätt för att lyfta eventet. Har du speciella önskemål gör vi givetvis ändringar efter behov och tveka inte på att framföra ytterligare behov så gör vi vårt yttersta för att hitta en passande lösning.

För att göra en beställning kan du antingen fylla i vårt kontaktformulär, maila eller ringa. För snabb hjälp är det bäst att beställa över telefon så att vi kan ta fram en bra lösning direkt.

Varmt välkommen till oss på Pielen.