CATERING STOCKHOLM

PIELEN CATERING & EVENT | 08-758 76 44

Catering Huddinge

Catering i Huddinge

Mat passande alla tillfällen

Planerar du för en firmafest eller ett större evenemang som kräver det där lilla extra? Pielen Catering & Event ordnar fest och mat för alla tillfällen. Med en innovativ meny och skräddarsydda paketlösningar tillgodoser vi såväl privatpersoner och företag runt om i Huddinge som värdesätter kvalitet och personlig service.

Medan du njuter av festen tar vi på Pielen hand om resten.

Catering - Ett vinnande koncept med otaliga fördelar

Att planera ett större arrangemang på egen hand är definitivt en utmaning, men med vår hjälp blir det betydligt mycket enklare. Här är bara några av alla fördelar du får dra nytta av när du väljer vår catering i Huddinge.

 

Låt oss fixa festen

Aldrig tidigare har catering varit så populärt som det är just idag och vi besvarar den ökade efterfrågan med omsorgsfullt framställda rätter av varierande form och karaktär. I vår meny hittar du variationsrika buffeer, smakfulla för- och varmrätter, mingelmat, desserter och allt som krävs för våra större högtider. Allt tillagas givetvis efter behov och önskemål.

Beställer du från oss kommer du få mat av toppklass, men utöver det kan vi även erbjuda paket där vi hanterar all organisation kring ditt evenemang. Vi kan hitta en passande lokal, erbjuda hyra av partytält, serveringspersonal för mingel samt bordservering, bestick och porslin liksom dekorationer och underhållning med mer.

Pielen - Catering för dig som uppskattar det lilla extra

Pielen Catering är en väletablerad cateringfirma med många års erfarenhet av att leverera festligheter och mat till evenemang för såväl privatpersoner som företag. Det är med passion och omsorg vi skapar innovativa rätter för alla smaker och vi brinner för vårt jobb där varje dag fylls med kreativitet och spännande möten. Allt vi serverar ska hålla högsta kvalitet genom marknadens finaste råvaror och vår service kännas högklassig liksom personlig för att du som kund ska känna att du står i fokus.

Vårt mål har alltid varit att vara det självklara valet för alla kunder med högt ställda krav och vår nöjda kundkrets är kvittot på att vi lyckats. Det som framförallt uppskattas är vårt kvalitetstänk både vad gäller mat och professionell service liksom våra skräddarsydda paketlösningar. Vi ser till så att du och ditt sällskap får mat av världsklass men kan även tillhandahålla lämplig lokal, serveringspersonal, dekorationer, underhållning, vinprovning och mycket mer.

När vi åtar oss ett uppdrag gör vi det alltid med tanken att inget är omöjligt.

Så beställer du

Välj ut dina favoriter och ring, maila eller fyll i vårt kontaktformulär så hör vi av oss. Givetvis kommer vi kunna göra ändringar då det behövs och ta hänsyn till särskilda önskemål, allergier eller kosthållningar som kräver annat. För sista-minuten-bokningar ber vi dig ringa så att vi snabbare kan ta fram en lämplig lösning. Vi fixar det mesta, även då det är med kortare varsel. Glöm heller inte bort att meddela oss om du vill ha ytterligare hjälp till organisationen.

Vinprovning

Är du nyfiken på viner, vill du lära dig mer eller söker du efter en rolig och passande aktivitet för ett företagsevent, en möhippa eller svensexa? Låt vår sommelier guida er genom en välorganiserad och lärorik vinprovning där ni får lära er analyser och känna igenom olika vinsorter. Även här kommer vi anpassa svårighetsgrad och karaktär för att möta dig och ditt sällskap på rätt nivå.

Vad kan vi göra för dig i Huddinge?

Varmt välkommen att kontakta oss om du söker riktigt bra catering i Huddinge till ditt kommande evenemang. Vi har kapacitet och kunskap att bemöta alla önskemål från såväl privatpersoner som företag till både mindre och större event. Du väljer själv om vi ska ta ansvar för organisationens helhet eller om det räcker med matleverans.

Ring eller maila in din förfrågan så hjälper vi dig efter behov och ser till att skräddarsy ett arrangemang som överträffar dina förväntningar.