CATERING STOCKHOLM

PIELEN CATERING & EVENT | 08-758 76 44

Catering Bromma

 

Mat och festligheter för alla tillfällen

Planerar du för en större tillställning, en företagsfest eller en mindre bjudning för dina närmsta vänner? Här har du en cateringfirma som löser allt till festen och gör vad som krävs för att sätta guldkant på evenemanget. Våra rätter och paketupplägg uppskattas av både privatpersoner och företag som vill få ut maximalt av sina arrangemang och möjligheten att njuta tillsammans med övriga gäster. Vi står för mat och dryck men kan även hjälpa dig hitta lämplig lokal, hyra partytält, fixa dekorationer, underhållning och mycket, mycket mer.

Söker du Catering i Bromma? Med fokus på kvalitet, personlig service och mat av världsklass är vi alternativet för dig som kräver lite mer. Ring eller skicka iväg ett mail så skräddarsyr vi festen medan du lutar dig tillbaka och njuter av stunden tillsammans med resten av gästerna.

Pielen - Matlagning i världsklass

När du väljer vår catering i Bromma kommer du bli serverad mat i världsklass. Hos oss hittar du ett brett utbud av smakfulla rätter och menyer matchandes allas smaker. Vi tillagar omsorgsfullt allt efter önskemål och väljer oavkortat marknadens finaste råvaror. Tillsammans har vi lång erfarenhet inom hotell- och restaurangbranschen vilket hjälper oss nå upp till alla högt ställda krav från dig liksom våra övriga kunder.

Oavsett vad du söker gör vi vårt yttersta för att leverera mat som håller bästa möjliga kvalitet, är vackert presenterad och gör festen omtalad. Med vetskap om att inget arrangemang är ett annat likt håller vi oss givetvis flexibla för speciella önskemål. Betrakta våra menyer som en grund att inspireras av så kan vi diskutera detaljerna tillsammans och göra eventuella ändringar utifrån behov.

Catering - Ett koncept med ovärderliga fördelar

För inte alls länge sedan avfärdades catering som en dyrbar lyx skapt för enbart en liten del av samhället, men idag är det betydligt vanligare för såväl mindre som större tillställningar. Fördelarna är helt enkelt för många för att ignoreras och efterfrågan fortsätter således öka.

 

Paket för fulländade evenemang

För dig som söker mer än mat kan vi även vara behjälpliga med ytterligare hjälp till festens organisering och genomförande. Vi kan presentera lokaler som matchar tillfället, ordna passande partytält, ställa upp med serveringspersonal, lösa med bord, bestick och porslin samt dekoration och underhållning med mera. Precis som alltid anpassar vi hjälpen efter önskemål med inställningen att ingenting är omöjligt.

Vinprovning med professionell sommelier

Ett perfekt inslag som höjer stämningen och aktiverar dina gäster. Under vinprovningen kommer en kunnig sommelier guida er genom ett noga utvalt sortiment för att lära er känna igen och analysera de olika sorterna. Svårighetsgrad och tema anpassas självklart efter tidigare kunskaper och vad ni har för mål med stunden. Välj mellan vita och röda viner, champagne, olika druvor eller tema mat och vin. Oavsett vad du föredrar kan vi garantera dig en trevlig stund full av lärdom och härliga smakfulla upplevelser.

Smakfull catering för er i Bromma

Att planera för ett större arrangemang kan vara påfrestande, men med oss vid din sida blir det med ens betydligt mycket enklare. Du väljer själva om du enbart vill få mat levererad eller om du önskar hela paketet inkluderande bordsservering, lokal, underhållning med mera. Inget är omöjligt till motsatsen bevisats och viktigast är alltid att du som kund blir nöjd med vad vi presterar. Vår professionella service, vårt flexibla förhållningssätt och höga kvalitetstänk är vad som etablerat oss på marknaden och vi kommer fortsätta kämpa för att tillgodose samtliga kunder.

Välkommen att kontakta oss när du söker riktigt bra catering i Bromma.